Dokumentmallar

Våra dokumentmallar

Dokumentmallar gör livet betydligt enklare eftersom du kan fokusera på det som du är bra på så sköter vi det tråkiga.

Varje vecka får man nya projekt, epost, dokument och handlingsplaner. Hur mycket av detta är något som du inte gjort förut? Det är så vi tänker och det är också därför som vi skapar mallar för olika syften. Att göra vardagen för företagare och privatpersoner enklare och mer effektiv.
Man behöver inte uppfinna hjulet varje gång man ska göra något nytt eftersom det finns så många människor som redan har gjort det innan. Vi skapar dokumentmallar för olika behov oavsett om det är en fakturamall, en mall för budget eller en avtalsmall. Vi vill göra det enklare för människor och skapa en effektivare vardag både i privat- och arbetslivet.

Varför ska man använda dokumentmallar?

Det tar tid att bygga upp dokumentmallar och man kan fråga sig om det är värt att investera tid i det? Det är det! Istället för att skapa nya dokument varje gång du ska göra något du eller någon annan redan har gjort förut förlorar du värdefull tid som du kunde använt till din familj eller till att skapa värde för dina kunder.
Att använda en mall gör också att du inte missar något väsentligt som måste vara med i dokumentet. Då har du en bra utgångspunkt som hjälper dig att fokusera på det som betyder något. Resten kan du även ändra och anpassa om du har egna specifika behov.

Hur skapar man bra mallar?

Alla mallar är inte skapade på samma sätt eller i samma format. Det finns tusentals mallar i olika format och versioner och de kan absolut behöva anpassas. Men det är enklare att ta bort information än att behöva lägga till. Gå därför alltid igenom mallar som du laddar ner och ta bort den information som inte du har behov av. Det är bättre att ha för mycket information i en dokumentmall än för lite eftersom du minskar risken att glömma något viktigt.

Några av våra dokumentmallar