Mall för förlossningsbrev

mallar för förlossningsbrev
Innan det är dags för förlossning har man gärna önskemål om hur man önskar att förlossningen ska vara och vilka tankar man har om förlossningen. Med en mall för förlossningsbrev blir det enklare att skriva förlossningsbrevet.
Att skriva ett förlossningsbrev är ett bra sätt att reflektera över sina egna tankar runt förlossningen, men också att dela med sig av till närstående och personal på sjukhuset för att man på bästa sätt ska kunna ta emot den som ska förlösa.
Exempel på punkter som kan vara bra att ha med:
  • Det här vill jag/vi att ni ska veta
  • Detta ser vi fram emot
  • Jag är bekymrad över
  • Mina tidigare erfarenheter
  • Denna typ av smärtlindring har jag önskemål om
  • Så vill jag föda
  • Så vill jag bli behandlad under förlossningen

Ladda ner mall för förlossningsbrev

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mall för förlossningsbrev
Average rating:  
 1 reviews
 by Anna

Vi använde denna under vår förlossning och tyckte den har allt som man kan behöva av innehåll 🙂